Etude house

Etude House My Beauty Tool Bang Hair Roller

Lek 390

Krijoni një look fantastic të balukeve dhe flokëve me hair rollers. Tekstura e ashpër e mban flokun të kapur në rollers dhe siguruar stilim perfekt.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi