Glowyskinshop.com

Etude House Missing U Hand Cream #Panda

Lek 890

Kream duarsh me ingredientë të cilat mbajnë lëkurën e duarve të hidratuar. Ndihmon në aparencën e vijave të moshës dhe largon njollat. Aplikojeni në duar të pastra dhe masazhojeni derisa te perthithet.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi