Glowyskinshop.com

Etude house Heating Eye Mask

Lek 590
Trajtoni sytë e lodhur dhe të mbingarkuar me këtë maskë qetësuese ngrohëse. Struktura e tij jastëk me përbërës ngrohës zhbëjnë stresin e ditës. Ngrohja e maskës së syve arrin deri në 40°C për më shumë se 20 minuta. Nxehtësia qetëson sytë e lodhur, ndërsa aroma e livandës ju ndihmon të qetesoheni dhe të arrini pak gjumin e bukurisë. Pas një dite të gjatë në shkollë ose në punë, vendosni muzikë relaksuese dhe përdorni këtë maskë sysh për t'u çlodhur përpara se të shkoni në shtrat. Për t'u ta aplikuar, grisni përgjatë vijës së prerjes në mes. Shpaloseni dhe fiksojeni në veshë, duke siguruar që ana e bardhë dhe pa model të jetë e kthyer nga brenda.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi