Glowyskinshop.com

Etude House Cute Eyes Maker #Champagne Nude

Lek 990

Krijoni një look ageyo-sal Korean me linerin I cili përmban një majë aplikatori me xixa dhe anën tjetër 2mm të vijëzuesit. 2 hapa të thjeshtë dhe për fillestarët. Aplikojini në metodat koreane poshtë syrit për një makeup të veçantë.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi