Glowyskinshop.com

Etude House Cherry Jelly Lips Patch (Vitalizing)

Lek 490
Etude House's Cherry Jelly Lips Patch in Vitalizing është i mbushur me ekstrakte qershie që janë të pasura me antioksidantë për të zbutur linjat e holla dhe per te hidratuar thelle buzet. Përmban gjithashtu acid hialuronik dhe kolagjen të hidrolizuar për të ngopur buzët e plasaritura, duke i lënë ato të plota, të zhdërvjellta dhe të buta, perfekte për zbutje!

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi