Etude house

Etude Dear Darling Water Tint #03 Orange Ade

Lek 990
Dear Darling Water Tint eshte nje ngjyrosje e buzeve, e qëndrueshme ndaj puthjes dhe njollosjes, absorbohet shpejt dhe qëndron pa u ndjerë ngjitëse.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi