Glowyskinshop.com

Etude Black Charcoal Chin Patch

Lek 490

Një patch për zonën e mjekrës me përmbajtje karboni të zi, i cili thith plotësisht yndyrën dhe pikat e zeza. Përdorimi: aplikojeni ngjitese në zonën e përcaktuar.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi