Glowy Skin Albania

Kiss Me Heroine Make Long Stay Sharp Gel Liner

Lek 1,390
Penel për sytë në ngjyrë të zezë,  ultra i imët dhe rezistent ndaj ujit me konsistence të butë dhe te imet 1,5 mm. Krijon linja të lëmuara dhe precize. Formula shumë ngjitëse vendoset shpejt në kapak dhe mbetet e mprehtë gjatë gjithë ditës, edhe nëse i fërkoni sytë aksidentalisht! 

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi