Glowyskinshop.com

Dr.Jart+ Pore·remedy™ PHA Renewing Dual Pads 60pads

Lek 2,990

Përjetoni lëkurën e lëmuar duke shkrirë butësisht qelizat e vdekura të lëkurës që grumbullohen çdo ditë me keto toner pads me veti rigjeneruese.

Pads të njomura në PORE REMEDY™ PHA EXFOLIATING SERUM për kujdesin e poreve dhe eksfolim të lehtë të lëkurës! Përbërja përfshin 7% pha-acide, të cilat stimulojnë në mënyrë delikate procesin e eksfolimit të shtresës së korneumit, kështu që është i përshtatshëm edhe për lëkurë të ndjeshme. Panthenoli ka një efekt hidratues, ndërsa vaji i makadamisë ndihmon në kontrollin e prodhimit të tepërt të sebumit pa bllokuar poret. Si rezultat, serumi promovon një ngushtim të dukshëm të poreve, dhe gjithashtu çon në një reduktim të pikave të zeza, rregullon prodhimin e sebumit dhe e bën lëkurën të njëtrajtshme dhe të lëmuar pa shkaktuar tharje apo shkrirje.

Udhëzime për përdorim: Merrni 1 copë pambuku. Fshijeni fytyrën fillimisht me anën e qe ka teksture, pastaj me anën e lëmuar.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi