Glowyskinshop.com

Dr. Jart Dermask Micro Jet brightening solution (5 maska)

Lek 2,490

 Një maskë pambuku mikrofibër ultra-fine që ndriçon menjëherë tonin e zbehtë dhe të pabarabartë të lëkurës. Kjo maskë e mëndafshtë, hidratuese e bërë nga mikrofibra të buta, më të imta se një fije floku - jep në mënyrë luksoze përbërës thelbësorë per rigjenerimin  dhe njetrajtresimin e lekures. Me një teksturë super të mëndafshtë, materiali i hollë i maskës ngjitet butësisht në lëkurë për një përthithje të barabartë dhe të qëndrueshme të përbërësve aktivë. Glutathione, një antioksidant i fuqishëm, zbardh dukshëm ngjyrën e lëkurës dhe ndihmon në ndriçimin dhe përmirësimin e shfaqjes së njollave të errëta dhe shenjave qe lene aknet. Një dyshe dinamike përbërësish të provuar për ndriçimin e lëkurës, Niacinamide dhe α-bisabolol, krijojnë shkëlqim me pamje rinore.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi