dr jart

Dr.Jart+ Ctrl-A Teatreement Toner 120ml

Lek 2,390

Toner pastrues dhe riekuliblues qe trajton lekuren proakneike, balancon sebumin e tepert dhe zvogelon aparencen e poreve.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi