Glowyskinshop.com

Dr.Jart+ Ctrl-A Teatreement Soothing Spot 15ml

Lek 2,190

Dr.Jart+ Ctrl-A Teatreement Soothing Spot është një lëng me ngjyrë rozë, i cili trajton menjëherë zonat problematike dhe ndihmon në parandalimin e formimit të inflamacioneve dhe puçrrave të reja. Ajo merr tonin e saj rozë nga 9,9% Calamine, e cila perthan aknet dhe ndihmon ne zbehjen e shenjave. Krahas kësaj është zgjidhja 'Teatreetment™' e markës, e cila përdor gjethet australiane të pemës së çajit për të reduktuar inflamacionin dhe qetësimin e skuqjes; 2% niacinamide për të ndihmuar në kontrollin e prodhimit të yndyrës dhe ndriçimin e lëkurës; dhe glicerinë për të ndihmuar hidratimin dhe për të parandaluar tharjen e lëkurës (kjo mund të shkaktojë dhëmbëza të padëshiruara në afat të gjatë, e shihni).

I krijuar për të ndalur shenjat qe lene pas aknet, Teatreement Soothing Spot i Dr. Jart+ është një trajtim i synuar i mbushur me përbërës që e duan lëkurën që do të ofrojë lehtësim pothuajse të menjëhershëm.


Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi