Glowyskinshop.com

Dr.Jart Cicapair Sleepair Ampoule-in Mask

Lek 3,990

Maskë e përzierë me ampoule e cila riparon lëkurën e dëmtuar ndërkohë që ju flini. E përbërë nga :

Centella Rx 15%- Rikthen gjendjen e mire të lëkurës

Cicabond 1,000 ppm-Prodhon lidhje të reja të lëkurës së dëmtuar

Jartbiome 1,000ppm- Riparon aftësinë e lëkurës për tu përshtatur mire

Gjatë natës, formon një barrierë mbrojtëse duke mos lejuar molekulat e ujit të avullojnë. Mbas rutinës tuaj të natës aplikoni një sasi të maskës dhe lëreni të veprojë për 20 minuta, më pas shpëlajeni me ujë të ngrohtë.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi