Glowyskinshop.com

Dr. Jart Cicapair Calming Mask 5ea

Lek 2,690
Një maskë pambuku e njomur në një serum me ekstrakt të barit të Tigrit për të ndihmuar në qetësimin e lëkurës së irrituar, zvogëlimin e pamjes së skuqjes dhe rigjenerimin e thelle te lëkurës.

Çfarë e bën atë unik: Maska mbështillet rreth kontureve të fytyrës tuaj për të ofruar 26 ml serum qetësues për lëkurën e ndjeshme dhe të irrituar. Pas një përdorimi lëkura duket e qetë, e njëtrajtshme dhe ka një pamje të shëndetshme.

+ Redukton pamjen e skuqjes
+ Rrit lagështinë me 44%
+ Qetëson dhe qetëson

Koleksioni Cicapair™ është frymëzuar nga legjenda e vërtetë e tigrave aziatikë, që rrotullohen në Centella Asiatica për të shëruar plagët e tyre të betejës. I njohur edhe si bari tigër, përdorimi i tij medicinal është njohur me shekuj. Për breza, ky përbërës aktiv është njohur gjithashtu si një sistem rikuperimi për të ndihmuar në mbështetjen e lëkurës së plagosur që shfaq inflamacion, skuqje ose njolla.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi