dr jart

Dr. Jart+ Cicapair™ Tiger Grass Color Correcting Treatment SPF 30+

Lek 3,390 Lek 4,290

I fuqizuar nga teknologjia e avancuar koreane e kujdesit për lëkurën, Dr.Jart+ Cicapair™ Tiger Grass Color Correcting Treatment eshte nje formule ultra-shëruese për balancimin e lëkurës dhe trajtimi korrigjues i ngjyrës se lekures për një pamje më të mirë të lëkurës tuaj.
Trajtimi për korrigjimin e ngjyrave kthehet nga jeshile në beige për të fshehur skuqjen dhe për të mbrojtur lëkurën nga stresi mjedisor. 
Teknologjia speciale e kësaj kremi - Green-to-Beige (ndryshimi i ngjyrës së kremit nga jeshile në beige) nënkupton ndryshimin e ngjyrës së lëkurës, falë dhënies së qetësisë në zonat e kuqe dhe te irrituara të lëkurës.
Përbërësit e kremit, të tilla si ekstrakti Centella asiatica, siguron trajtim kompleks të të gjitha problematikave të lëkurës, klorofil, tretësirë minerale dhe panthenol, përmirësojnë barrieren natyrore të lëkurës. Kompleksi bimor dhe ekstrakti i gjethes së luleshtrydhes lehtësojnë acarimin e lëkurës dhe mbrojnë lëkurën nga efektet e dëmshme të mjedisit.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi