Glowyskinshop.com

Dr.Jart Ceramidin Body Butter 200 ml

Lek 3,190

Duke përdorur një pasuri të ekspertizës dermatologjike, Gjalpi i Trupit Ceramidin jep rezultatet e menjëhershme dhe të qëndrueshme që prisni nga një markë e kujdesit të lëkurës So-Ko. I formuluar me një kompleks prej pesë qeramidesh (blloqet ndërtuese të barrierës mbrojtëse të lëkurës suaj), ky krem jep lagështi intensive duke fuqizuar shtresën mbrojtëse të lëkurës tuaj dhe duke përmirësuar ruajtjen e lagështisë për hidratim afatgjatë.

 Acidi hialuronik gjithashtu ndihmon në luftën kundër njollave të ashpra dhe të thara rëndë duke injektuar dhe tërhequr lagështi në lëkurë.

 Rezultati? Lëkurë që duket dhe ndihet jashtëzakonisht e lëmuar.

Një teksturë e butë gjalpi trupi që shkrihet në trupin tuaj ndërsa prek lëkurën tuaj dhe përthithet butësisht, kështu që mbush trupin tuaj të thatë për një hidratim të gjatë dhe të thellë.

Përdorimi i sugjeruar

  1. Pasi të keni bërë dush ose banjë, merrni një sasi të përshtatshme dhe aplikojeni në mënyrë të barabartë në të gjithë trupin.
  2. Është më efektiv nëse masazhoni intensivisht në zonat e vrazhda dhe të ndjeshme.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi