Glowyskinshop.com

Dr.G A'Clear Spot Cure Patch 39ea

Lek 1,190

Ngjitese hidrokoloid per aknet me ventilim të mirë qe thith sekrecionet nga plagët dhe zonat e prekura dhe mbron plagët e lëkurës nga stimujt e jashtëm në jetën e përditshme.
Materiali transparent afër ngjyrës së lëkurës ka mbulim dhe ngjitje të shkëlqyer, kështu që mund ta përdorni edhe poshte grimit.
Vepron si një mbulesë mbrojtëse, duke reduktuar dëshirën për të shtrydhur ose ngacmuar aknet, duke ndihmuar plagën të shërohet më shpejt.

▶ Dy variacione përmasash 10mm dhe 12mm

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi