Glowy Skin Albania

Diane Perfect Beauty Extra Smooth & Straight Hair Mask 150g

Lek 2,590

Maska e flokëve Extra Smooth & Straight është një produkt për kujdesin e flokëve nga Japonia i perbërë nga përbërës natyralë, i formuluar posaçërisht si zgjidhje për problemin e flokëve të ashpër dhe të pamenaxhueshëm. Formula e tij luksoze i lë flokët tuaj jashtëzakonisht të lëmuar dhe të mëndafshtë, duke ju dhënë shkëlqim dhe butesi në nivelin e sallonit. Maska eliminon kërcitjen dhe i lë flokët tuaj të bukur dhe të drejtë pa përdorimin e një ndreqësi.Përmbajtja ushqyese ushqen intensivisht dhe rikthen lagështinë e flokëve për flokë më të drejtë dhe më të butë.

UDHËZUES PËRDORUES :

Pas larjes me shampo, shtrydhni ujin e tepërt nga flokët tuaj. Aplikoni mjaftueshëm maskë flokësh në flokë të lagur, shmangni përdorimin e saj në lëkurën e kokës. Lëreni për 10 minuta përpara se ta shpëlani tërësisht. Për trajtim më intensiv, lëreni për më gjatë dhe përdorni njëkohësisht me seritë e tjera Extra Smooth & Straight për rezultate optimale. Rekomandohet përdorimi 1-2 herë në javë ose çdo ditë për flokë më të drejtë dhe me shkëlqim.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi