Glowy Skin Albania

Diane miracle you hair serum 60ml

Lek 2,490

Diane miracle you eshte projektuar posaçërisht për të ushqyer flokët e thatë, të dëmtuar me majat e çara dhe për të ruajtur flokët e trajtuar me ngjyrë. Ai gjithashtu funksionon si një mbrojtës ndaj nxehtësisë përpara tharjes dhe stilimit të nxehtësisë, duke e bërë atë një element thelbësor për zonjat që përdorin rregullisht mjetet e ngrohjes.I mbushur me vaj Organik Argani dhe vaj Organik Ghee (një super ushqim i pasur me vitamina A dhe E) për të rivendosur intensivisht lëndët ushqyese në flokët e dëmtuar dhe për të rindërtuar flokun nga brenda.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi