Glowy Skin Albania

DHC Flavored Moisture Lip Cream ­ Honey 1.5g

Lek 1,190

Balm buzësh pa ngjyrë, i cili mbron buzët nga çarja dhe tharja, i hidraton ato  duke i lënë të buta. I përshtatshëm si bazë për buzëkuqin. Ideal për buzët e plasaritura. Ka aromë tëlehtë mjalti.  

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi