Glowyskinshop.com

Dear Klairs Supple Preparation Facial Toner 180ml

Lek 1,990 Lek 2,990
Klairs Supple Preparation Facial Toner është një tonik jo irritues i fytyrës i cili pastron dhe qetëson lëkurën e lodhur dhe të ndjeshme, duke rikthyer hidratimin dhe freskimin e lëkurës. Formuluar me Acid Hialuronik, Beta-Glukan dhe Lipidure hidratuese të thellë, zgjat mbajtjen e lagështisë me më shumë se 20% dhe optimizon ekuilibrin e pH të lëkurës për përthithje më të lehtë të produktit.Toneri është hapi i parë thelbësor në fazen hidratuese, duke përgatitur lëkurën tuaj për të absorbuar plotesisht produktet ne hapat e  tjerë në rutinen tuaj të kujdesit të lëkurës.

Funksionon mirë për të gjitha llojet e lëkurës, veçanërisht për lëkurën e dehidratuar ose të ndjeshme.


Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi