Glowyskinshop.com

Cosrx The Retinol 0.5 Oil 20ml

Lek 2,790
Si pjesë e linjës së re Rx të Cosrx, ky vaj nate me retinol të koncentruar 0,5 përthithet mirë në një fund të mëndafshtë, duke i dhënë lëkurës një shkëlqim të ri të shëndetshëm dhe elasticitet të përmirësuar. Nje serum i formuluar duke përdorur retinol të pastër 0,5% të stabilizuar për kujdes të fuqishëm kundër plakjes. Më e mira për lëkurën e mësuar me retinol, por që ende përjeton shenja progresive të plakjes, si humbja e elasticitetit dhe thatësia. Për përdoruesit e retinolit të nivelit të mesëm që kërkojnë një përforcues rinor shumë të përqendruar.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi