Glowyskinshop.com

COSRX The Hyaluronic Acid 3 Serum

Lek 1,790 Lek 2,190

Një serum shumë i koncentruar i acidit hialuronik 3% që hidraton, zbut, qetëson dhe mbështet barrierën e lagështisë së lëkurës.

Serumi është projektuar për të forcuar barrierën e lëkurës tuaj, për të mbajtur lagështinë dhe për të ngopur lëkurën, ndërsa lufton thatësinë e rëndë dhe lëkurën e krisur. Është gjithashtu i shkëlqyeshëm për t'u përdorur me make-up, për të shmangur grumbullimin e grimit.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi