Cosrx

Cosrx salicylic acid daily gentle cleanser 150ml

Lek 1,490
Lares antibakterial me acid salicilik është një produkt i dizajnuar për të pastruar lëkurën në thellësi dhe trajtuar aknet. Me acid salicilik si një nga përbërësit kryesorë, është e aftë të shpërthejë dhe shpërndajë pikat e zeza që janë shkaktuar nga produktet e dhjamit dhe ndotja.

Ky produkt është i veçantë i përshtatshëm për lëkurat e yndyrshme, të cilat janë më të prirura të zhvillojnë akne, por gjithashtu është i përshtatshëm edhe për lëkurat e miksuara dhe normale. Përdorimi i rregullt i Lares antibakterial me acid salicilik do të ndihmojë në mbajtjen e lëkurës tuaj të pastër dhe të shëndetshme, duke parandaluar shfaqjen e akneve dhe të pikave të zeza në të ardhmen.

Kështu që, nëse keni probleme me aknet ose pikat e zeza, Lares antibakterial me acid salicilik mund të jetë zgjedhja e duhur për ju. Përfitoni nga cilësia e saj dhe shijoni një lëkurë të pastër dhe të shëndetshme në një kohë shumë të shkurtër.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi