Glowyskinshop.com

Cosrx Real Fit Vitamin E Serum E-20 20ml

Lek 3,490
Serum hidratues i mbushur me vitaminë E dhe 5 vajra të ndryshëm farash për të hidratuar lëkurën e dehidratuar duke e lënë atë me shkëlqim. Përmban vitaminë E të pastër (pastërti 99%) në vend të derivateve të vitaminës për të dhënë një efekt të fuqishëm në lëkurë. Vepron si antioksidant duke mbrojtur lëkurën nga stresi i përditshëm i mjedisit si ekspozimi i pambrojtur në diell dhe ndotja e ajrit. Formuluar me vitaminë E të pastër, e cila vepron si një antioksidant, duke mbrojtur lëkurën nga stresi i përditshëm i mjedisit si ekspozimi i pambrojtur në diell dhe ndotja e ajrit. Pesë lloje të ndryshme të vajrave të farave janë gjithashtu të pranishme për të ngarkuar plotësisht lëkurën e thatë dhe të ashpër me lagështi të qëndrueshme, duke e lënë ngjyrën me shkëlqim.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi