Cosrx

Cosrx PURE FIT CICA SERUM 30ml

Lek 1,890 Lek 2,790

Një serum mbrojtës, qetësues dhe i pasur me 76% CICA-7 Comple dhe Pinus Pinaster Bark. Gjatë ciklit të dëmtimit të shpeshtë të lëkurës, serumi i jep asaj një qetësim të nevojshëm. Ingredientë CICA (Centella Asiatica Leaf, Root extract, Asiatic Acid, Asiaticoside, Madecassoide, Madecassic Acid) japin një zgjidhje të avancuar lëkurës delikate dhe të ndjeshme. Tekstura jo e ngjitshme, e lehtë dhe që përthithet shpejtë siguron efekt të menjëhershëm. Targeton më së shumti lëkurat që kanë tepër nevojë për qetësim kundër irritimit që pëson nga faktorë të ndryshëm. Aplikoni 2-3 pika para se të vendosni hidratantin.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi