Glowyskinshop.com

Cosrx Pure Fit Cica Powder 7g

Lek 1,990

Pluhur cica me shumë qëllime që mund të përzihet në produkte të ndryshme për kujdesin e lëkurës për të qetësuar lëkurën. Kompleksi Pure Fit CICA-7Asiaticoside, acid aziatik, acid madecassic, madecassoside, ekstrakt centella asiatica, ekstrakt i gjetheve centella asiatica, ekstrakt i rrënjës së centella asiatica.

 Përdorimi i sugjeruar

Vendosni një sasi të duhur të një toneri ose një serumi në pëllëmbën tuaj dhe shpërndani pluhurin e centelles duke trokitur lehtë në fund të enës 1-2 herë. Përziejini tërësisht dhe aplikojeni përzierjen në mënyrë të barabartë në lëkurë.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi