Glowyskinshop.com

COSRX PURE FIT CICA CLEANSER 150ml

Lek 1,490 Lek 1,990
Ideale për lëkurë normale në të ndjeshme. Shkuma kremoze largon menjëherë papastërtitë dhe sebumin e tepërt duke ruajtur barrieren natyrale të lagështisë së lëkurës. Me formulën e tij me pH të ulët, ky pastrues me shkumë balancon në mënyrë efektive lëkurën, duke e ndihmuar atë të qëndrojë e lëmuar dhe elastike. I formuluar me Kompleksin Pure Fit CICA-7 dhe ekstraktin e lëvores së Pinus Pinaster, ky pastrues punon për të rehatuar dhe relaksuar lëkurën me çdo larje. Kompleksi CICA-7, i cili përmban një nga përqendrimet më të larta të Cica, është i mbushur me 7 përbërës Centella (ekstrakt Centella Asiatica, Ekstrakt i gjetheve Centella Asiatica, Ekstrakt i rrënjës së Centella Asiatica, Asiaticoside, Acid aziatik, Acid Madecassic, Madecassoside) për të ofruar një zgjidhje të avancuar për lëkurë delikate dhe të brishtë.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi