Cosrx

COSRX Pure Fit Cica Calming True Sheet Mask 21ml

Lek 650

Maskë pambuku e zhytur në Pure Fit Cica për të dhënë një zgjidhje qetësuese të trefishtë për lëkurën e ndjeshme. Një maskë qetësuese për lëkurë të ndjeshme, të irrituar dhe që ka nevojë për kujdes intensiv. Eshte e formuluar me Kompleksin 7-CICA, një formulë e mbushur me 7 përbërës të Centella (Asiaticoside, Acid Aziatik, Acid Madekasik, Madecassoside, Centella Asiatica Extract, Centella Asiatica Leaf Extract, Centella Asiatica Root Extract) për të qetësuar dhe nxitur shërimin. Një strukturë e lehtë ujore që absorbohet shpejt në lëkurë për të parandaluar ngjitjen dhe stimulimin e tepërt të lëkurës së ndjeshme.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi