Cosrx

Cosrx One Step Original Clear Pad 70 pads

Lek 2,190

Secila prej këtyre 70 padeve të lagur paraprakisht është e mbushur me acide te buta që do të transformojnë rutinën tuaj të kujdesit për lëkurën në një lloj. COSRX Pad Clear Original One Step siguron që ju të merrni një lëkurë rinore, me pamje të freskët dhe brenda pak kohe.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi