Glowyskinshop.com

COSRX Master Patch X-LARGE 10pcs

Lek 1,790
Pika të shumta aknesh në të njëjten zone te fytyres?
Përdoreni për të reduktuar dukshëm aknet dhe njollat qe ato lene pas duke absorbuar materialin në një zonë të inflamuar. Keshtu plaga sherohet me shpejt lene shenja!

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi