cosrx

COSRX Clear Fit Master Patch 18 patches

Lek 590

COSRX Clear Fit Master Patch vepron si një barrierë kundër baktereve dhe parandalon infeksionin sekondar.
Materiali hidrokolloid në mënyrë efektive nxjerr papastërtitë dhe krijon një mjedis të lagësht, gjë që e bën procesin e shërimit më të shpejtë.
COSRX Clear Fit Master Patch është një ngjitese ultra e hollë në një formë gradient me fund mat, dhe mezi vërehet kur vendoset në lëkurë.
Mund të dilni me patch gjatë ditës dhe do të dukej e natyrshme. Evenshtë edhe më e padukshme sapo të aplikohet makeup sipër.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi