Glowyskinshop.com

Cosrx All About Snail Trial Kit

Lek 2,990 Lek 3,190

Kompleti COSRX All About Snail është nje set me katër artikuj nga koleksioni më i shitur i kërmillit të COSRX. Ky set  i avancuar i kërmillit me 4 hapa më të pëlqyer përmban sa vijon:

HAPI 1 :Pastrues i avancuar me xhel me mucin kërmilli (20 ml) I injektuar me mucin kërmilli për të promovuar një çehre të pastër duke e lënë lëkurën tuaj të hidratuar pas pastrimit.

HAPI 2 Advanced Snail 96 Mucin Power Essence (30ml) Me filtrat 96% të sekretimit të kërmillit, kjo esencë hidraton lëkurën dhe lë një shkëlqim të shëndetshëm.

HAPI 3 Krem i avancuar i syve me peptid kërmilli (5 ml) Formuluar me filtrat me sekretim të kërmillit dhe pesë peptide për të ushqyer dhe forcuar zonën e syve duke ndriçuar pamjen e ngërçit.

HAPI 4 Krem Advanced Snail 92 All In One (20 g) Një krem gjithëpërfshirës përmban 92% të filtratit të sekretimit të kërmillit për të përfunduar në mënyrë freskuese duke qetësuar lëkurën dhe duke e mbajtur lëkurën të hidratuar dhe të lëmuar.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi