Cosrx

Cosrx AHA 7 Whitehead Power Liquid 100ml

Lek 2,090 Lek 2,190

𝑪𝒇𝒂𝒓𝒆 𝒆𝒔𝒉𝒕𝒆?
Tonik eksfolues qe ka ne perberje 7% acid glikolik. Ndryshe nga produktet e tjera eksfoluese, nuk shkakton rrjepje as tharje te lekures. Perkundrazi eshte hidratues dhe pershtatet me cdo tip lekure. .
𝑽𝒆𝒕𝒊𝒕𝒆 :
•Trajton aknet dhe shenjat e akneve!
•Trajton pikat e zeza, te bardha dhe dhjamore!
•Njetrajteson lekuren dhe i jep shkelqim.
•Zvogelon poret.
•Largon qelizat e vdekura te lekures.
•Ndricon lekuren.
•Balancon sebumin. .
𝙁𝙤𝙧𝙢𝙖𝙩𝙞: 100ml .
𝑷𝒆𝒓𝒃𝒆𝒓𝒆𝒔𝒊𝒕 𝒌𝒓𝒚𝒆𝒔𝒐𝒓𝒆:
•Acid glikolik- Acidi Glikolik është acidi më i vogël alfa hidroksi (AHA), dhe depërton ne lëkurë më thellë se sa AHA të tjera. Trajton aknet, pikat e zeza, shenjat e akneve, zvogelon poret, ka veti antiage etj.
•Niacinamide- zbardh shenjat, trajton aknet, balancon sebumin, zvogelon poret etj.
•Sodium Hyaluronate- hidratues, antiage!
.
𝑺𝒊 𝒑𝒆𝒓𝒅𝒐𝒓𝒆𝒕?
Toniku vendoset ne mbremje pas larjes se lekures. Aplikohet ne lekure te thate dhe mundesisht lijeni 30 min te veproje! Pastaj vendosni serumin dhe produktet e tjera. Gjate dites duhet te vendosni SPF! Keshillohet te perdoret 2-3 here ne jave!


--

Tonik eksfolues qe ka ne perberje 7% acid glikolik. Ndryshe nga produktet e tjera eksfoluese, nuk shkakton rrjepje as tharje te lekures. Perkundrazi eshte hidratues dhe pershtatet me cdo tip lekure.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi