Cosrx

Cosrx Advanced Snail Mucin Gel Cleanser 150 ml

Lek 1,990 Lek 2,190

Ky  xhel pastrues  ka përbërës të dobishëm për lëkurën, duke përfshirë jargën e kërmillit si një përbërës kryesor. Ky xhel pastrues është i veçantë i krijuar për të kapur të gjitha papastërtitë dhe ndotësitë e lëkurës, duke ofruar një pastrim të plotë, por në të njëjtën kohë të butë. Jarga e kërmillit është një përbërës i shkëlqyeshëm hidratues për lëkurën dhe ndihmon në mbrojtjen e saj nga dëmtuesit e jashtëm. Kjo bën që ky xhel pastrues të jetë një zgjedhje e shkëlqyeshme për ata që duan të pastrojnë lëkurën e tyre me një produkt që nuk do t'i shkaktojë irritime. . Përbërësit e tij   janë të pasuruar me antioksidantë dhe përbërës të tjerë që ndihmojnë në mbajtjen e lëkurës të shëndetshme dhe të freskët.  Ky lares me jargën e kërmillit është një zgjedhje e shkëlqyeshme për ata që kërkojnë një produkt pastrimi të butë dhe të efektshëm për lëkurën e tyre. 

 

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi