Cosrx

Cosrx Acne Pimple Master Patch

Lek 390 Lek 590

COSRX ACNE PIMPLE MASTER PATCH♦️ Keni nje event dhe papritur ju shfaqet nje akne e madhe e inflamuar? E kam gjetur zgjidhjen Pimple patch!
CFARE JANE PIMPLE PATCH?
ngjitese te vogla me madhesi te ndryshme qe vendosen mbi akne dhe absorbojne qelbin.
Aknet zhduken brenda pak oreve dhe me e rendesishmja NUK LE SHENJA AKNESH! -mbron plaget e akneve nga perhapja e infeksionit dhe inflamimi i metejshem. Plaga mbyllet shpejt pa lene shenja.
Vendosen ne mbremje (ka dhe prej atyre qe vendosen gjate dites) dhe ne mengjes i gjithe qelbi i akneve eshte perthithur nga ngjitesja.
Nje sheet ka 24 ngjitese me madhesi te ndryshme ne varesi te madhesise se akneve.

♠️SI PERDOREN ?

Pas larjes se lekures, vendosni nje pimple patch ne lekure te thate (ne varesi te madhesise) dhe vazhdoni me aplikimit e produkteve te tjera.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi