Glowyskinshop.com

Cos de Baha Hydroquinone 2% Serum 30ml

Lek 1,290 Lek 1,690

Një serum i cili përmban hydroquinone, një agjent i cili zbardh hiperpigmentimin, njollat e errëta, qukat. Lëkura juaj merr një pamje të njëtrajtshme pas përdorimit të serumit në rutinën tuaj. Mbas 60 ditësh përdorim, bëni një pauzë 30 ditore dhe aplikojeni sërish. Përmban gjithashtu aloe extract, niacinamide, salicylic acid, kojic acid, lactic acid.Përdorimi: aplikojeni serumin ne zonat e nevojshme disa herë në javë.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi