Glowyskinshop.com

Cos De BAHA Azelaic Acid 10% Serum 30ml

Lek 1,650
Serum pa aromë që përmban pluhur Azelaiс Acid 10%, Vitamin B5 (D-Panthenol), Niacinamide (Vitaminë B3) dhe Acid Hyaluronik si përbërës aktivë. Ai ndriçon lëkurën, zvogëlon pamjen e njollave dhe promovon një ton dhe strukturë të njëtrajtshme. Gjithashtu zbeh hiperpigmentimin dhe zvogëlon skuqjen e lidhur me rosacea.
Acidi Azelaiс është një acid natyral që gjendet në drithëra si elbi, gruri dhe thekra. Ka veti antimikrobike dhe anti-inflamatore, të cilat e bëjnë atë efektiv në trajtimin e sëmundjeve të lëkurës si puçrrat dhe rosacea. Acidi parandalon shpërthimet akneike, ul inflamacionin dhe zvogelon aparencen e poreve.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi