Glowyskinshop.com

Cos De Baha 5% Niacinamide Toner 200ml

Lek 1,690
Toner për lëkurën problematike me niacinamide i cili përshpejton procesin e rinovimit të qelizave, barazon tonin, ndriçon pigmentimin dhe forcon barrieren e lekures. Ekstrakti i Hamamelis në produkt ngushton poret, ekstrakti i jamballit ndriçon dhe ka një efekt antibakterial. Toneri është i përshtatshëm për përdorim të përditshëm pas larjes përpara se të aplikoni serum dhe kremin hidratues

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi