Glowyskinshop.com

Cos De BAHA 5% Arbutin + 5% Niacinamide Serum 30ml

Lek 1,090 Lek 1,890
Një serum me Beta-Arbutin 5%, Niacinamide 5% dhe Acid Hialuronik për ndriçimin e lëkurës, pakësimin e akneve dhe trajtimin e pigmentimit + njollave të moshës. KËRKIMET MJEKËSORE KANË DËMTUAR se arbutina është shumë efektive në trajtimin e pigmentimeve, njollave të moshës dhe gjithashtu mund të frenojë efektet negative të rrezatimit UV falë vetive të saj mbrojtëse nga dielli. Arbutina barazon tonin e lëkurës dhe është gjithashtu efektive në trajtimin e shenjave të akneve.
Arbutina mund të kombinohet gjithashtu me përbërës të tjerë për kujdesin e lëkurës për të maksimizuar efikasitetin e saj, për shembull, me Niacinamide duke maksimizuar efektet zbardhuese dhe rigjeneruese. Niacinamide - ndihmon në stimulimin e sintezës së kolagjenit dhe përmirësimin e funksioneve mbrojtëse të lëkurës, ndihmon në reduktimin e humbjes transepidermale të lagështisë nga epiderma dhe eliminimin e pigmentimit, hidraton, shtrëngon poret, qetëson dhe ndriçon lekuren.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi