Glowyskinshop.com

CLIO Superproof Pen Liner 02 Brown

Lek 1,790

Lapsi waterproof i cili tashme e ka forcuar formulimin kundër ujit në Superproof. I pigmentuar deri në vijat e fundit. Shijoni një laps i cili aplikohet shumë lehtësisht, pastër dhe qëndron për një kohë super të gjatë.

 

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi