Glowy Skin Albania

CLIO Pro Eye Palette #14 Atelier In Hannam

Lek 3,490
Krijoni veprën tuaj të artit me këto ngjyra që të kujtojnë dritën e butë të diellit që del nga një dritare, një erë të ftohtë dhe rrezet e ngrohta të diellit që derdhen mbi një kanavacë. Hije sysh me teksturë kremoze që vijnë në një sërë nuancash mat, shkëlqyese, vezulluese dhe perla. 10 kombinime ngjyrash ditore super të gjithanshme. Përfshin një furçë me kokë duel me kokë plumbi të rrumbullakët për përzierje të lehtë dhe furçë me kokë të sheshtë për ngjyrat dhe shkëlqimet. Një paletë me atmosferë sensuale dhe vezulluese.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi