Glowyskinshop.com

CLIO PRO EYE PALETTE # 08 Into Lace

Lek 3,490

Një paletë me tone sysh me 10 ngjyra të një performance të lartë. Paleta përmban tone me xixa dhe matt, per makeup looks të përditshem dhe festive. Tonet e kafes përshtaten bukur me cdo lloj tonaliteti lëkure.

Përdorimi: Aplikoni tonet sipas dëshirës me furcë.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi