Glowyskinshop.com

Clio Pro Eye Palette 04 Street Brick

Lek 2,490 Lek 3,490

 CLIO's Pro Eye Palette është një paletë e gjithanshme e hijeve të syve që përmban dhjetë ngjyra harmonike. CLIO Pro Eye Palette 04 Street Brick do të sigurojë që e gjithë vëmendja të përqendrohet te sytë! Do të jeni padyshim në qendër të vëmendjes në çdo vend ku hyni. Hijet perhapet lehtesisht, jane shume te pigmentuara dhe nuk kane fall-out!

Zgjidhni ngjyrën e dëshiruar dhe aplikojeni në mënyrë të barabartë rreth syve duke përdorur furçën e integruar ose gishtin tuaj.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi