Glowyskinshop.com

Clio Prism Highlighter Duo (2 nuanca)

Lek 2,490

Highlighter-i perfekt qe kombinon shkëlqimin e shndritshëm dhe shkëlqimin e perlës për të theksuar konturet natyrale të fytyrës për te krijuar pamjen e glass skin. Një duet që vjen me dy opsione ngjyrash, me tone të ngrohta dhe nuanca të ftohta për përzgjedhje, i cili ndihmon në krijimin e një shkëlqimi vezullues në konturet e fytyrës tuaj. Është formuluar me perla për t'u ngjitur mirë në lëkurë. Ngjitet bukur në fytyrë me përbërjen bazë pa u grimcuar apo shkërmoqur. E disponueshme në Cream Fizz për lëkurë me ton të ngrohtë dhe Lavender Voyage për lëkurë me ton të ftohtë me nuanca rozë.

 

 

Si të përdorni:

Përdorni majat e gishtave ose nje furce për ta aplikuar në zonat që dëshironi të shtoni dimensione shtesë.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi