Glowyskinshop.com

Clio PRISM AIR BLUSHER 04 gorgeous Coral

Lek 2,490

Prism Air Blusher përmban një formulë të freskët dhe të lehtë që ndricon faqet tuaja me ngjyra më të qarta dhe të tejdukshme në secilën shtresë. I pasuruar me grimca shkëlqyese jashtëzakonisht të imta Prism Air Highlighter i jep një atmosferë surreale të gjithë pamjes suaj. Aderim i shkëlqyer. Baza e pelte me vesë parandalon rënien ose grumbullimin e ngjyrës duke i dhënë fytyrës një shkëlqim të bukur me ngjitje të shkëlqyer.

 

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi