Glowyskinshop.com

Clio Kill Cover New Matte Foundation Set (+Brush)

Lek 3,490

Një formulë matifikuese magjike që turbullon poret tuaja dhe barazon tonin e lëkurës duke e mbajtur fytyrën plot shkëlqim. Një formulë e ndërtueshme, e lehtë që qëndron rehat në lëkurën tuaj. I njohur për aftësinë e tij për të thithur sebumin dhe vajin e tepërt, pluhuri Wawhite gjendet natyrshëm nga palma Babassu. Është përbërësi magjik që e mban lëkurën tuaj të ndjehet e freskët dhe bukur mat nga mëngjesi në mbrëmje. Kjo fondatine krijon një pamje të re të lëkurës që duket po aq e lëmuar sa lëkura juaj natyrale, pa asnjë pore apo gunga të dukshme, pavarësisht përfundimit mat. Zgjat zgjat 54 orë, ka një bazë rezistente ndaj transferimit dhe qëndron pa levizur edhe kur mbani një maskë. Vjen në 3 nuanca për t'iu përshtatur nentoneve të ndryshme të lëkurës, ndihet rehat në lëkurë, me mbulim që nuk ndihet i rëndë.

Furca Pro Play Cover Foundation Brush 106 ju vjen dhurate brenda setit.

Përdorimi:

Shkundeni mirë përpara përdorimit. Shpërndani 2-3 pompa me furçën Pro Play Cover Foundation Brush 106, aplikojeni në mënyrë të barabartë në lëkurën tuaj.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi