Glowyskinshop.com

CLIO Kill Cover Liquid Concealer 04 Ginger

Lek 1,290 Lek 1,790

Concealer në trajtë likuide i cili mbulon imperfeksionet për orë të gjata. Formulimi është soft matte dhe high coverage. Shade Ginger: ton medium bezhë.

Përdorimi: Aplikoni produktin në zonat e dëshiruara dhe përhapeni me furcë.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi