Glowyskinshop.com

CLIO Kill Cover Liquid Concealer 02 Lingerie

Lek 1,290 Lek 1,790

Concealer në trajtë likuide i cili mbulon imperfeksionet për orë të gjata. Formulimi është soft matte dhe high coverage. Shade Lingerie: ton bezhë me nëntonë rozë.

Përdorimi: Aplikoni produktin në zonat e dëshiruara dhe përhapeni me furcë.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi