Glowyskinshop.com

Clio Kill Cover Airy-Fit Concealer #03 Linen

Lek 1,190 Lek 1,690
Ky korrektor i lengshem mbulon butësisht njollat në lëkurë dhe përzihet pa mundim me grimin për një pamje të pastër dhe te njetrajtshme. 

Maja e aplikuesit ultra e hollë 3 mm ofron mbulim të larte dhe të hollë me sasinë më të vogël të produktit.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi